Fitness PhotoShoot met Anthony Kruijver

Een strak fysiek + goed licht = geweldige combinatie!

Scroll snel verder voor de resultaten…

Een fitness photoshoot op locatie met personal trainer en online coach Anthony Kruijver

Tja, dit verhaal is eigenlijk best bijzonder. Ik ken Anthony dus via een goede vriend van me die al trainde onder zijn begeleiding. Ik was zelf zwaar…onwerkelijk zwaar zelfs. Anthony was mijn redding en hielp mij er helemaal bovenop! Ik moest hem bedanken en bedacht uiteraard deze photoshoot. Beide waren we enorm enthousiast en prikten een datum waarop het moest gebeuren.

Anthony trainde kogelhard door en ik regelde de ruimte! Deze werd ons aangeboden door Partycentrum Het Dak te Leerdam, waarvoor uiteraard enorm veel dank!

De ervaring vanuit de photoshoot met Kay werd uiteraard ook meegenomen om dit ook tot een daverend succes te maken.

Materiaal

Het was best voor mij ook wel even spannend aangezien ik zeer recent over gestapt was van Nikon naar een Fuji systeem. Gedurende de shoot liep alles met dit materiaal op rolletjes…totdat het systeem niet meer wilde mee flitsen. Na een bergje 5’en en 6’en konden we weer door…hmmm irritant was dit. Ik heb dit 2x gehad. Bij thuiskomst ben ik er direct ingedoken en bleek dat ik nog een update gemist had voor mijn flitssysteem. Dat gebeurt me niet nog een keer! Maarrrr alles is wel heel goed gelukt want aan de praat kreeg ik het sowieso wel weer en schoot ik toch vol tevredenheid met de Fuji en Godox.

 

Behind the scenes 

Er moest gevlogd worden natuurlijk! Uiteraard was daar Laurens die dit voor zijn rekening wilde nemen waarvoor heel veel dank natuurlijk. De Nikon vlogcamera deed zijn werk in 4K voortreffelijk en ik kon er een mooi vlog van maken.

Verder gebeurde er achter de schermen nog veel en veel meer en hebben we zeker niet elke moment in het vlog gezet. Maar wel precies genoeg om jullie een beeld te geven van deze geweldige shootdag. Kijk snel verder:

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Anthony Kruijver
Anthony Kruijver

Anthony Kruijver

Check ook zeker Anthony zijn website & Youtube kanaal als je meer wilt weten over
fitness, lifestyle en fashion

Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver
Anthony Kruijver

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten